Geschenkjes met net dat beetje meer...

 

Home  -  Lotto  -  Bpost  -  Droogkuis  -  Snoep  -  Ballonnen  -  Sublimeren  -  Lasergraveren  -  Webshop  -  Contact

 

Sinds december 2013 zijn wij officieel postpunt voor Bpost.
U kan bij ons terecht voor

*afhalen van aangetekende zendingen en/of pakjes
*versturen en frankeren van al uw zendingen  (pakjes, gewone briefwisseling, aangetekende zendingen)
*aankoop van Bpost producten (postzegels, pakketvignetten, dozen, gewatteerde omslagen)
*het deponeren van uw overschrijvingen van Bpost bank
*cash stortingen op rekening van derden tot 500€ (enkel mits vermelding van  gestructureerde code)

Verder beschikken wij ook over een postbus in de winkel, wat als voordeel heeft dat die heel de tijd onder toezicht staat (facturatiefraude etc…) maar ook dat die later geleegd wordt dan de gewone postbussen in het dorp. Waardoor zendingen voor 17.00 uur in onze postbus gedropt, de volgende dag al bij de bestemmeling zijn (zendingen binnen Belgie)

Wanneer u een afwezigheidsbericht in uw brievenbus vindt, heeft het geen zin om meteen te bellen voor info betreffende die zending. Die zendingen komen bij ons pas toe op het tijdstip vermeld op het afwezigheidsbericht. Verder is het ook niet altijd even evident om telefonisch informatie over zendingen te verstrekken wanneer het druk is in de winkel.  Gelieve hiervoor begrip te hebben.

Wanneer u een afwezigheidsbericht heeft ontvangen kan u links boven, onder datum en tijdstip van de aanbieding, zien of het een aangetekende zending of een pakje betreft.
Pakjes mogen afgehaald worden door eender wie die u daarvoor de opdracht geeft. Aangetekende zendingen enkel door uzelf of een gevolmachtigde. U kan iemand een volmacht geven door de achterzijde van het bericht te handtekenen en een copie van uw identiteitskaart mee te geven.
Ook wanneer uw partner of echtgenoot (echtgenote) de voor u bestemde aangetekende zending afhaalt, hebben wij deze documenten nodig.
Wanneer de aangetekende zending op naam van uw firma staat, moet u documenten kunnen voorleggen waaruit blijkt dat u gevolmachtigd bent  (oprichtingsacte, copie Belgisch Staatsblad of een postvolmacht)

Internetwinkels hebben niet allemaal hetzelfde retourbeleid, check voor u besteld altijd even of u de goederen gratis kan terugsturen. Voor informatie daarover dient u de betreffende internetwinkel te contacteren, Bpost fungeert enkel als externe vervoersfirma.
Het goed verpakken (dichtplakken) van zendingen is uw verantwoordelijkheid, wij zorgen er enkel voor dat het pakket in de door u afgeleverde staat bij de bestemmeling aankomt.

U kan steeds langskomen om een tarieflijst op te halen of u kan die raadplegen op
https://www.bpost.be/site/nl/residential/pricing/