Geschenkjes met net dat beetje meer...

 

Home  -  Lotto  -  Bpost  -  Droogkuis  -  Snoep  -  Ballonnen  -  Sublimeren  -  Lasergraveren  -  Webshop  -  Contact

 

U kan bij ons terecht voor alle spelen die aangeboden worden door de Nationale Loterij.

EUROMILLIONS
Op dinsdag en vrijdag is er telkens een Euromillions trekking.  Formulieren binnengebracht tussen zaterdagochtend en dinsdagavond nemen deel aan de dinsdagavondtrekking. Formulieren binnengebracht  tussen woensdagochtend en vrijdagavond, gelden voor de vrijdagtrekking.

LOTTO
Op woensdag en zaterdag is er telkens een Lottotrekking. Formulieren binnengebracht tussen maandagochtend en woensdagavond, nemen deel aan de woensdagtrekking. Formulieren binnengebracht tussen donderdagochtend en zaterdagavond nemen deel aan de zaterdag trekking.

JOKER
De dagelijkse jokertrekkingen kan u als extra op uw lotto of EM formulier spelen, maar kan  nu ook los gespeeld worden. Deelname is steeds de eerstvolgende trekking nadat uw formulier gevalideerd werd.

 SCOORE
Scoore biedt de mogelijkheid om in te zetten op allerhande sportwedstrijden. De wedstrijdlijst vindt u in de winkel. Inzetten op bepaalde wedstrijden kan tot een half uur voor de aanvang van de betreffende wedstrijd.

KRASBILJETTEN
U vindt bij ons het hele gamma van krasbiljetten, alsook de superleuke Kadoosjes die gevuld kunnen worden naar wens.

 UITBETALINGEN
Voor winstuitbetalingen tot 2000 euro kan u bij ons terecht. Voor hogere bedragen moeten wij u doorverwijzen naar het Regionale kantoor (vanaf 2000€) of naar de hoofdzetel in Brussel (vanaf 25 000€)
Uitbetalen van een ticket kan  tot 20 weken na de trekking. Voor krasbiljetten is het raadzaam ze niet langer dan 3 maand te bewaren om uw uitbetaling te kunnen garanderen.

MINDERJARIGEN
Het is bij wet verboden om producten van de Nationale Loterij te verkopen (of uit te betalen) aan min 18jarigen. Wanneer u op éénvoudig verzoek uw identiteitskaart niet kan, of weigert te tonen, kunnen wij u helaas geen producten van de Nationale Loterij verkopen.
Ook kinderen die in opdracht van hun ouders formulieren willen laten valideren, moeten wij de verkoop ervan weigeren. Dank voor uw begrip.