Geschenkjes met net dat beetje meer...

 

Home  -  Lotto  -  Bpost  -  Droogkuis  -  Snoep  -  Ballonnen  -  Sublimeren  -  Lasergraveren  -  Webshop  -  Contact

 

Onder het personaliseren van producten wordt verstaan ‘het aanbrengen van foto’s, logo’s, tekeningen en/ of teksten op de artikelen’  door sublimatie of lasergravure. Ook lasersnijden behoort tot de mogelijkheden. Al deze processen gebeuren in eigen atelier.

Bij lasergraveren zijn de mogelijkheden quasi onbeperkt. Doordat enkel de laserstraal in contact komt met het te graveren voorwerp, kunnen zelfs voedingswaren zonder enig risico voor de gezondheid gegraveerd worden.  Glas, rubber, marmer, hout, kurk, acrylaten, vilt, fleece, jeans, katoen, aluminium, spiegels, koekjes, fruit, suikerbonen, papier, karton, leder … Tijdens het graveren van PVC  komen er echter schadelijke stoffen vrij waardoor PVC  één van de weinige materialen is die we niet kunnen bewerken.

 Sublimatie is een andere procedure waarbij de foto of tekst van uw keuze op het voorwerp gebrand wordt.
Klik hier voor meer info

Onze lasergraveermachine kan ook snijden (hoewel daar een beperking in materiaaldikte en materialen is) waardoor de mogelijkheden om een product perfect op uw maat uit te werken, enorm zijn. Aarzel dus niet om ons te contacteren voor  extra info wanneer u in onze voorbeelden niet meteen vindt wat u voor ogen had, dan bekijken we graag even de mogelijkheden voor u.